14 Nisan 2011 Perşembe

'Bugün Ne Giysem?' ELEMELERDEN GEÇTİM HAYIRLISI

HİÇ AKLIMA BİLE GELMEMİŞDİ AMA YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.
 
 
 
Show TV'den farklı bir yarışma programı daha: 'Bugün Ne Giysem?'

Show TV ekranlarının yeni moda yarışması "Bugün Ne Giysem?" çok yakında başlıyor. Moda dünyasının ünlü ve başarılı isimleri İvana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Hakan Akkaya'nın jüri görevi üstleneceği yarışmada Türkiye'nin en güzel giyinen kadını yaratılacak.

Moda'nın duayenleri yeni yarışma programı "Bugün Ne Giysem?" isimli yarışma programında biraraya geliyor. Ön elemelerle başlayacak olan 'Bugün Ne Giysem?' yarışma programına kendine güvenen, şık olduğunu düşünen, moda konusunda bilgisi olan olmayan herkes katılabilecek. Yarışmada jüri görevini Moda Tasarımcısı İvana Sert, Modacı Nur Yerlitaş, Kareograf Uğurkan Erez ve Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya yapacak. Elemelere katılan yarışmacıların kıyafet uyumlarını, zevklerini ve seçimlerini değerlendirerek yarı finale kalıp kalmayacaklarını belirleyecek olan jüri üyeleri, yarışmacılara hem modayı hem de zerafeti öğretecek.  Yapılan elemelerde modacıların çoğunluğundan geçer oy alan yarışmacılar yarı finale kalabilecek. 
 
YARI FİNAL İÇİN KAMPA ALINACAKLAR
Yarışmacılar, ön elemede jürinin karşısına çıkacakları kıyafetleri istedikleri bir moda evi, modacı, pazar veya herhangi bir mağazadan kendileri seçebilecekler. Ön elemlerin ardından, seçilen yarı finalistler, kendilerine verilecek tarihte yarı final hazırlıkları için kampa alınacaklar. Kamp süresince koreograf tarafından yürüyüş, duruş, kıyafet seçimi, saç-makyaj desteğini alacak adaylar yeni bir elemeden geçecek ve başarılı bulunanlar yarı final gecesinde yeniden podyuma çıkacaklar.

YARIŞMANIN ÖDÜLÜ 100 bin TL
SMS oylamasına göre yarı finalde ilk 12'ye giren adaylar için artık final yolu açılmış olacak. 12 finalist ünlü modacılar, koreograflar ve moda konusunda uzman olan bir kadroyla yeni bir kampa girerek final için hazırlıklarını sürdürecekler. Canlı olarak yayınlanacak final gününde jüri puanlama hakkına sahip olmayacak. En fazla SMS oyunu alan yarışmacı yarışmanın birincisi olarak 100 bin TL'lik büyük ödülü almaya hak kazanacak.

Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan "Bugün Ne Giysem?" çok yakında Show TV ekranlarında...